vattenflaska med tryck
vattenflaska med tryck

Vattenflaska med tryck

Vattenflaska med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig på, men även en rolig grej till 50-årsfesten eller er kickoff. Att erbjuda kunder vattenflaskor med tryck stärker ert varumärke och ser seriöst ut. Väljer ni att sälja flaskorna har ni oftast högre vinst per såld flaska än om ni säljer redan etablerade varumärken. Föreningar som säljer vattenflaska med tryck tjänar alltså pengar samtidigt som dom kan förmedla viktiga budskap, kontaktuppgifter eller erbjudanden på flaskan.

Vattenflaska med tryck är också en perfekt giveaway på mässor, där ni effektivt kan marknadsföra en viss produkt eller tjänst, ett budskap, en kampanj eller en rabattkod. Ni skänker alltså vatten till törstiga mässdeltagare samtidigt som ni ökar chansen till merförsäljning och nya kunder. Win-win.

Profildryck AB säljer vattenflaskor med tryck direkt till föreningar och återförsäljare. Är ni privatkunder eller företag är ni varmt välkomna att beställa flaskor genom våra återförsäljare.

 

DET ÄR SKILLNAD PÅ VATTEN OCH VATTEN

Det finns vatten och sen finns det Profildrycks svenska källvatten, ett certifierat och prisbelönt källvatten i perfekt mineral och ph-balans för bästa smak och välbefinnande. Garanterat friskt och rent, direkt från källan till förpackningen.
Genom att sälja vårt reklamvatten kan dina kunder passa på att marknadsföra sig och sitt företag genom en prisvärd, populär, god och hälsosam produkt som alltid är uppskattad.
Vi levererar ditt vatten direkt till ditt företag eller till mässan.
Sponsrar du olika arrangemang, kanske en idrottsklubb? Vatten är mycket uppskattat även i dessa sammanhang, och genom att sponsra med vatten med ditt varumärke tillsammans med föreningens visar du för dina medarbetare, kunder och hela samhället ditt engagemang i föreningen och bygden.

Välkommen att kontakta oss för ett framtida samarbete. Tillsammans gör vi skillnad.