profilerat vatten profilvatten

Profilvatten med din logotype

Profilvatten, eller profilerat vatten, är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig på. Oavsett om vattenflaskorna ska vara ”giveaways” på mässor, eller om dom ska säljas i föreningens kiosk, är det en billig men effektiv marknadsföring. Att företaget eller föreningen har ett eget profilvatten stärker ert varumärke och ofta har man högre vinst per såld flaska än om man säljer redan etablerade fabrikat.

Ni kan designa etiketten helt själva eller låta oss göra det åt er. Förutom logotype kan ni givetvis ha kontaktuppgifter, budskap och annan viktig information. Ert profilvatten kan t.ex. levereras med en rabattkod eller ett erbjudande på etiketten som ni sedan ger bort på mässor och som då senare kan leda till nya kunder och försäljningar.

Vårt profilvatten är av absolut högsta kvalitet – Ett certifierat och prisbelönt svenskt källvatten i perfekt mineral och ph-balans för bästa smak och välbefinnande. Garanterat friskt och rent, direkt från källan i Mörarp till förpackningen.

Passa på att marknadsföra dig och ditt företag med ett gott och hälsosam profilerat vatten, som både stärker ditt varumärke och ökar din vinst per såld flaska.