Profilvatten med föreningens etikett

Det handlar om win win och Er förening ska tjäna pengar – punkt!
Varför inte göra detta tillsammans med en produkt som fått priser runt om i världen för sin kvalité? Vårt vatten från källan i Mörarp utanför Helsingborg, tappad på den av er valda flaskan med Er etikett, och vips så har ni en produkt som kan hjälpa er till en större kassa. Profildryck AB har hjälpt massor av föreningar att bättra på ekonomin, men inte bara det! Genom att erbjuda vårt goda vatten med föreningens egna etikett på, har våra kunder sett tydliga förändringar i medlemmarnas dryckesvanor, läskförsäljningen har minskat till förmån för vårt vatten, och bara där har vi en stor vinst.

Låt flaskan vara Er budbärare
Ni kan enkelt skapa ett mervärde för era sponsorer genom att även dom kan få en reklamplats på etiketten, vilket inbringar ytterligare intäkter till klubben. Erbjud era åskådare vårt källvatten med professionella etiketter så tjänar ni pengar samtidigt som ni erbjuder ett nyttigare alternativ än läsk och saft.
Vi är aldrig längre bort än ett samtal där vi tillsammans kan skapa förutsättningar för ett både kort- och långsiktigt samarbete.

Välkommen till oss.