reklamvatten

Reklamvatten – Vill du också sälja världens bästa profilvatten?

 

Profilvatten – Sälj vatten med Dina kunders egna etiketter.
Reklamvatten, Profilvatten, profildryck, vatten med egen logotyp – kärt barn har många namn. Vi på Profildryck AB erbjuder hög marginal på våra produkter samtidigt som ni kan erbjuda era kunder vatten i absoluta världsklass.
Vi på Profildryck AB och då även ni som återförsäljare, kan stoltsera med utmärkelsen ”världen bästa källvatten” och inte bara en gång, utan vi har fått denna välförtjänta utmärkelse i dubbel bemärkelse.

 

DET ÄR SKILLNAD PÅ VATTEN OCH VATTEN
Det finns vatten och sen finns det Profildrycks svenska källvatten, ett certifierat och prisbelönt källvatten i perfekt mineral och ph-balans för bästa smak och välbefinnande. Garanterat friskt och rent, direkt från källan till förpackningen.
Genom att sälja vårt reklamvatten kan dina kunder passa på att marknadsföra sig och sitt företag genom en prisvärd, populär, god och hälsosam produkt som alltid är uppskattad.
Vi levererar ditt vatten direkt till ditt företag eller till mässan.
Sponsrar du olika arrangemang, kanske en idrottsklubb? Vatten är mycket uppskattat även i dessa sammanhang, och genom att sponsra med vatten med ditt varumärke tillsammans med föreningens visar du för dina medarbetare, kunder och hela samhället ditt engagemang i föreningen och bygden.

Välkommen att kontakta oss för ett framtida samarbete. Tillsammans gör vi skillnad med ett gott och hälsosamt reklamvatten.